Queden ...
per la 18a Fira de Santa Llúcia

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

captcha 

Carnaval 2020. Retransmissió Canal Blau

 

 

CARNAVAL 2020. MÉS QUALITAT I PARTICIPACIÓ EN UNA RUA ESPECTACULAR

•16 Carrosses i més de 1.300 participants

•Canyelles dona el tret de sortida als carnavals del Penedès i el Garraf

•La Rua ha guanyat en qualitat i participació

GALERIA FOTOS CARNAVAL 2020


2020 02 15 carnestoltes3carnaval

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Canyelles  ha tornat a viure un espectacular  Carnaval. Més de 1.300 persones han participat aquest dissabte en la Rua de Disfresses encapçalada per Sa Majestat Carnestoltes, que imposava el seu regnat durant unes hores al municipi. En aquesta ocasió el Carnestoltes arribava al poble en una flamant limusina blanca acompanyat de les seves inseparables concubines.

Obria la cercavila de carrosses, en què finalment van participar 16 grups  procedents de diverses poblacions del territori: Llorenç del Penedès, Vilanova i la Geltrú, Calafell, Vilafranca del Penedès, Vilobí del Penedès, Segur de Calafell, El Vendrell, Banyeres del Penedès i Olivella, a banda de les carrosses canyellenques (Tot Si Val, Ma-Cabres de Canyelles, AMPA Pla del Bosc, Gimnàs Municipal, Ke Fem, Agrupació de Balls Populars i Zumbadance Fusion Canyelles).

La Rua de Disfresses és l’acte central del Carnaval canyellenc, que no para de créixer en qualitat, participació i públic en cada edició. Enguany el canvi en el desenvolupament de la festa, situant al final de la rua, el pregó, i el lliurament del passaport del Carnaval a les colles ha servit per donar agilitat a la cercavila. El Carnestoltes es ficava en el personatge d’un molt personal ‘Foraster’ per rebre les colles, que en passar per l’escenari central feien un ball de presentació i rebien el passaport del Carnaval de Canyelles.

Un any més, la vistositat i la qualitat de les disfresses han estat protagonistes d’aquesta Rua de Carnaval 2020. S’han tornat a veure carrosses molt ben treballades i originals i disfresses molt acolorides i espectaculars. L’ordre de sortida de la rua s’havia triat per sorteig, com és

tradicional, i enguany el grup Zumbadance Fusions de Canyelles obria la cercavila amb la proposta ‘El Regne de Malèfica’. Els seguia l’Associació Vilobí en Rua amb ‘Carnavalkiria’. En tercera posició anaven els Calafell Dreams representant ‘Les Quatre Estacions’. A continuació, els canyellencs Ke Fem amb ‘Espantaocells’. En cinquè lloc hi havia el ‘Jardí de la Fantasia’ del Ball de Diables de la Collada. I tot seguit, la ‘Disco Gym’ del Gimnàs Municipal. A continuació hi havia ‘Les lleones’ del grup Copacabana i el grup Tot Si Val de Canyelles amb la proposta ‘Natura’. Els The Xavales d’Olivella es traslladaven fins a l’Havana amb la seva disfressa. I els seguien l’Agrupació de Balls Populars de Canyelles, amb el seu particular ‘Run run’. L’AMPA del Pla del Bosc presentava una espectacular carrossa i les ‘Caçadores de Drac’; i els Ma-Cabres de Canyelles es convertien en ‘Deus del Mar’. Els Carnaval Sympo presentaven el seu ‘Legend of Carnaval’ i el grup Les Guerreres presentaven ‘Dràcula’. Tot seguit arribava el ‘Circ’ de Les Quadres i el ‘Gran Alí’ del grup Illogical.
Tots plegats van poder acabar la festa a la Sala Multicultural, on hi va haver una sessió de DJ. El Carnaval canyellenc, però, l’obria el divendres l’Associació de la Gent Gran, amb el tradicional Ball de Mantons, que va omplir la Sala Multicultural.