Queden ...
per la 18a Fira de Santa Llúcia

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

captcha 

Canyelles homenatja la seva gent gran amb un emotiu cap de setmana ple d'activitat

2019 10 06 diadagentgran2Amb motiu de la Diada de la Gent Gran
Canyelles ha celebrat la tradicional Diada de la Gent Gran amb un cap de setmana ple d’activitat. Els actes, organitzats per l’Associació de Gent Gran en col•laboració amb l’Ajuntament de Canyelles,  van començar la tarda de dissabte amb una ballada de sardanes i un festivalamb la Coral Pla del Bosc, els grups de sevillanes i country de la gent gran i també un espectacle de play back. 

I diumenge, com ja és tradició, es va retre homenatge a la gent més gran del municipi, especialment als veïns de Canyelles que enguany han fet, o fan, els 80 anys, en el decurs del Dinar de la Gent Gran. Van rebre un reconeixement per part de l'alcaldessa de Canyelles, Rosa Huguet; la regidora de Gent Gran Carme Massana i la regidora de Polítitiques d'Igualtat Carme Pilar Jelonch.

2019 10 06 diadagentgran62019 10 06 diadagentgran5

 

La Diada de la Gent gran vol ser, novament, un homenatge de Canyelles a la seva gent gran. S’organitza amb motiu del Dia Internacional de la Gent Gran, que té lloc l’1 d’octubre. Es tracta d’un esdeveniment molt emotiu i entranyable que any rere any aplega moltíssima gent.

2019 10 06 diadagentgran12019 10 06 diadagentgran3

Aquesta celebració és una més de les activitats que al llarg de l’any organitza la Gent Gran de Canyelles, un col•lectiu molt actiu al municipi. Hi ha activitats de lleure, tallers, xerrades i excursions.

2019 10 06 diadagentgran6

 

Per a qualsevol informació, l’Espai de la Gent Gran, situat a l’edifici del Casal, funciona cada dilluns, dimarts, dimecres i dissabte, de cinc de set del vespre.