Queden ...
per la 18a Fira de Santa Llúcia

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

captcha 

Nous homenatges a la gent gran

2020 10 16 homenatge a la gentgran2Segueixen els homenatges a la gent gran de Canyelles.

L'alcaldessa Rosa Huguet ha rebut aquest divendres a l'Ajuntament de Canyelles tres dels veïns de Canyelles que enguany fan o han fet 80 anys per poder-los fer el merescut homenatge que es mereixen.

Tradicionalment, aquest reconeixement es fa durant la Diada de la Gent Gran, però enguany la situació sanitària no ho ha permès. Però l'Ajuntament de Canyelles ha volgut mantenir el tradicional homenatge  als canyellencs nascuts el 1940, que enguany fan 80 anys. Els homenatges s'aniran fent en els propers dies. I en aquesta ocasió els homenatjats han estat en Joan Bertran, la Dolores Martín i la Reyes Martínez.

La setmana passada van rebre l'homenatge el Manuel Méndez, el José Domínguez, la Rosa Maria Carmona i la Iluminada Sepúlveda.

L'alcaldessa de Canyelles, Rosa Huguet, i Pedro Gimeno, menbre de la Junta de l'Associació de Gent Gran de Canyelles, els han rebut a la Sala de Plens de l'Ajuntament i els han lliurat personalment un obsequi dissenyat especialment per a l'ocasió, obra de la professora de Vidre de l'Artífex, Sandra Moneny.