Queden ...
per la 15a Fira de Santa Llúcia

L'Agenda

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Agents de proximitat

2017 02 07 AgentsProximitatA partir del dia 1 de febrer el Cos dels Agents Municipals destinarà a dos dels seus actuals agents a proximitat. L'objectiu general d'aquests agents serà millorar la qualitat de vida dels ciutadans, així com aconseguir una major cohesió i solidaritat social. Per aquest motiu les funcions que desenvoluparà aquesta unitat tindrà com a finalitat identificar les problemàtiques que afecten la comunitat, en particular en matèria de reordenació del transit, ordre públic, incidències a la via publica, propiciar solucions sostenibles, millorar la sensació d'inseguretat en la població, incrementar els nivells de satisfacció de la comunitat respecte a la intervenció policial i incorporar als ciutadans en la producció de la seguretat.

L'aposta per aquest model d'agent de proximitat busca un contacte més directe amb la ciutadania, basat en el diàleg i la mediació per preveure i resoldre conflictes ciutadans, ja que la major presència dels agents al carrer permet captar directament les necessitats escoltant les demandes i realitzant les possibles actuacions treballant de manera planificada.

Per altra banda s'intensificarà i es reforçarà la vigilància a totes les urbanitzacions del municipi juntament amb mossos d'esquadra per tal d'evitar que es puguin donar més casos d'ocupacions il·legals o robatoris. Des del Cos d'agents es demana la màxima col·laboració i comunicació dels veïns davant qualsevol sospita per tal d'evitar que es produeixin aquests fets. Recordem que el telèfon de contacte és el 686-473-010 o bé al 112.

Recordatori dels serveis municipals de recollida a domicili
23 Mar 2017Recordatori  dels  serveis  municipals  de  recollida  a  domicili

Es recorda a la ciutadania en general que, cada dilluns no festiu, l’Ajuntament ofereix el servei de recollida d’andròmines i voluminosos en general així com el de recollida de saques de restes vegetals, a domicili i de forma gratuïta per les persones usuàries. Els únics requisits per a poder gaudir dels serveis és, primer, avisar a l’Ajuntament – per telèfon o presencialment – d’una setmana per l’altra i segon tenir una mica de sentit comú amb allò que pretenem que ens re [ ... ]

Llegeix més...
Celebració del dia mundial de l'Aigua
22 Mar 2017Celebració del dia mundial de l'Aigua

El Dia Mundial de l'Aigua se celebra anualment el 22 de març com un mitjà per cridar l'atenció sobre la importància de l'aigua dolça i la defensa de la gestió sostenible d'aquest recurs. Aquest any el dia mundial està dedicat a les aigües residuals, i a les nostres comarques la Mancomunitat Penedès Garraf hi té un paper destacat, ja que s'ocupa, com a administració actuant de l'Agència Catalana de l'Aigua, de la recollida i transport de les aigües residuals, la seva depuració i el [ ... ]

Llegeix més...
Més articles