Queden ...
per la 18a Fira de Santa Llúcia

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

captcha 

Els guàrdies municipals inicien una campanya informativa de control de velocitat

2019 10 15 radarmobilEls Guàrdies Municipals de Canyelles posen en marxa una campanya de control de velocitat al municipi

En el marc del Pla de Seguretat Viària que té en marxa l'Ajuntament de Canyelles.

 

 

 

 

 

 

 

En el marc del Pla de Seguretat Viària que té en marxa l'Ajuntament de Canyelles, els Guàrdies Municipals estan duent a terme una nova campanya informativa de control de velocitat en diverses vies del municipi. Així, entre el 15 i el 20 d'octubre, està en funcionament un radar mòbil cedit pel Servei Català de Trànsit, que s'instal·larà a diversos punts del municipi.

Els Guàrdies Municipals de Canyelles desenvolupen al llarg de l'any diverses campanyes de control de velocitat en diversos punts del municipi per poder recollir dades que permetin establir possibles mesures de millora de la seguretat viària al municipi. En el marc del Pla de Seguretat Viària, a més, també desenvolupen campanyes de controls dels elements obligatoris de seguretat als vehicles, a més de xerrades de prevenció i educació viària entre els escolars, que també participen en un parc de trànsit infantil cada any per conèixer les normes de trànsit i seguretat viària.

En aquesta ocasió, el radar mòbil s'instal·larà a les avingudes Daltmar i Califòrnia, a la carretera C-15Z i als accessos al sector Palmeres. El radar se cedexi gràcies a la col·laboració entre l'Ajuntament de Canyelles i el Servei Català de Trànsit, amb qui també es fan els tallers i circuits de seguretat viària entre els escolars.