Slider

Benvinguts a la Fira de Santa Llúcia de Canyelles

La Màgia del Nadal és a Canyelles.

Canyelles es converteix novament en la Capital del Nadal, amb moltes novetats i activitats per a tota la família i amb la fermesa d’haver-se consolidat com la segona Fira de Nadal de Catalunya.

Amb més de 350 parades de productes nadalencs, tradicionals, de jardineria, artesania i alimentació i amb un programa d’actes molt extens, amb més exposicions, més tallers infantils, l’Arbre dels Desitjos, la tradicional escudella de Nadal la Haima del Patge Vibó, les activitats per als més petits a la zona del Pol Nord, el Tió Gegant, la Botiga del Nadal, el lliurament dels tions als nadons que han nascut durant aquest any a Canyelles, Moments d'Art, la casa de la xocolata, el concurs de dibuix infantil... La màgia de Harry Potter, que torna a omplir el Castell de Canyelles. I de nou, el Park Noël, un gran espai dedicat al Pare Noel ple de sorpreses per als més petits.

Tot a Canyelles, Capital del Nadal.

La Fira de Santa Llúcia en directe! Visita la Casa del Pare Noel!

Viu la màgia del Nadal Concurs escolar de dibuix

La màgia del Nadal es viu a Canyelles i l'alumnat de l'escola Sant Nicolau de Canyelles participen un any més en el concurs de dibuix de la Fira de Santa Llúcia.
footer-logo.png
© Copyright Ajuntament de Canyelles