Queden ...
per la 18a Fira de Santa Llúcia

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

captcha 

Bona acollida del Juliol jove a Canyelles

Juliol Jove

Aquest Juliol des de l’Àrea de Joventut s’ha impulsat tot un seguit d’activitats per als joves de Canyelles.

Aquestes activitats amb el nom de Juliol Jove a Canyelles pretenen que els joves del nostre municipi puguin participar en diferents activitats pensades per a ells, on a part de passar una bona estona i aprendre a desenvolupar la seva creativitat amb diferents tallers es relacionen entre ells deixant de banda una mica l’allau de noves tecnologies que els fan aïllar-se.

Aquestes activitats volen combatre l’avorriment per la gran quantitat de temps lliure que tenen els joves a l’estiu i potenciar les seves capacitats. Des de l’Ecijove (Espai Cívic jove), punt de trobada per a tots ells tant a l’estiu com la resta de l’any poden gaudir de les diferents instal·lacions i propostes especialment pensades per a ells.

El Juliol Jove ha esdevingut un punt de trobada per a tots aquells joves que han tirat participar en els diferents tallers, activitats i sortides. Des del passat dia 1 de juliol han gaudit de tallers de Bijuteria, crepès, torneig de futbol, torneig de tenis taula, jocs d’aigua, taller de cup-cakes, taller de com fer la seva pròpia “fofucha”, entre altres, fins al 18 de juliol. Recordem que durant el mes d’Agost l’Ecijove romandrà tancat per vacances.

Bon estiu a tothom.