El nou Espai Jove ja està en ple funcionament al local de Can Dori

2018 06 01 estrenaespaijove3webEl nou local està especialment dotat i dissenyat per als joves

La nova edició de l’Estiu Jove! Estiu Actiu! obre inscripció


El nou Espai Jove ja està en ple funcionament al local social de Can Dori. Els joves de Canyelles l’estrenaven divendres 1 de juny amb una festa-sopar que va aplegar un centenar de nois i noies del municipi, que ja van poder veure i gaudir de les noves instal•lacions i de tots els seus espais i serveis. El nou Espai Jove s’ha traslladat a Can Dori per dotar els joves d’un espai propi, un punt de trobada on poder impulsar noves iniciatives, on trobar tot tipus d’informació juvenil i també desenvolupar accions formatives i lúdiques, o senzillament un espai per estar-hi.

2018 06 01 estrenaespaijove2web2018 06 01 estrenaespaijove1web


L’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Canyelles dona així resposta a una de les principals demandes dels joves del municipi, recollida en el Pla Local de Joventut, la de disposar d’un espai propi, dissenyat específicament per a aquest col•lectiu. L’Ajuntament de Canyelles posa a disposició dels joves de Canyelles un espai de referència, que els ha de servir com a punt de reunió i que ha de facilitar la creació de sinergies i d’enfortiment de vincles entre els joves del municipi.


La posada en marxa de l’institut a Canyelles, ara fa cinc anys, ens ha obert un nou escenari en l’àmbit de Joventut, ja que és un col•lectiu que vol participar de les activitats que es fan a la població i que requeria d’una continuïtat de la relació que els joves estableixen a l’institut, per la qual cosa des de l’Ajuntament els volem facilitar un punt de trobada i d’esbarjo, on puguin compartir les hores de lleure, explica l’alcaldessa de Canyelles, Rosa Huguet. Tot i que els joves ja disposaven d’un petit espai, a l’edifici del Casal, el nou local els obre moltes més possibilitats, ja que està especialment dissenyat per a ells.


Està dotat amb accés a Internet, amb una zona d’estudi, i amb zona d’estar, dotades amb el mobiliari corresponent. En aquest Espai Jove, a més, es concentra el Punt d’Informació per a Joves de Canyelles i també s’hi ubicarà la futura emissora de ràdio municipal on line, que s’està tramitant i que es posarà en marxa aviat, i que funcionarà amb voluntariat. A banda de les iniciatives dels mateixos joves, el nou Espai Jove se seguirà dinamitzant des de l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Canyelles que al llarg de l’any manté una programació estable de tallers, cursos i propostes lúdiques, culturals i pedagògiques per als joves.


Aquest espai manté l’horari de funcionament que tenia fins ara i està obert de dilluns a dissabte, entre dos quarts de cinc de la tarda i dos quarts de nou del vespre. És un espai de trobada i de lleure, el local de Can Dori, que els joves compartiran amb les entitats.


Nova edició de l’Estiu Jove! Estiu Actiu!


De fet, la nova edició de l’Estiu Jove. Estiu Actiu ja es farà en aquest nou espai aquest mes de juliol.  Les inscripcions ja són obertes i enguany es presenta amb força novetats, perquè a banda de les activitats que es faran a l’Espai Jove també s’hi incorporen activitats a l’aire lliure: esports i piscina. Les propostes són tallers de cuina, grafiti, escalada, rap/hip hop i piscina. Es faran durant el mes de juliol, entre dos quarts de cinc de la tarda i dos quarts de nou del vespre. Les activitats són gratuïtes i estan indicades per a nois a partir de 12 anys. Són activitats pensades perquè els joves puguin ocupar les hores de la tarda amb activitats lúdiques i esportives en un espai especialment dissenyat per a ells, l’Espai Jove, i dels equipaments que hi ha al seu voltant, com el Parc de Can Dori i el nou Skate Park.


La butlleta d’inscripció, que trobareu en el següent enllaç, es pot lliurar a l’Espai Jove o enviant-la a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Hi ha temps per a la inscripció fins al 15 de juny.

Butlleta inscripció Estiu Jove! Estiu Actiu!