Queden ...
per la 18a Fira de Santa Llúcia

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

captcha 

Futbol Sala a l’Ecijove

FutbolSala 01El passat Dimecres 24 de Setembre es va posar en marxa de nou l’equip “traca” de futbol sala juvenil amb el suport de l’Àrea de Joventut i l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament.

Després d’una reunió amb els joves que integren l’equip i amb el seu nou entrenador José Alcázar, es van reprendre els entrenaments amb ganes. Aquest any l’equip, igual que l’any passat, està obert a tots aquells nois i noies que vulguin jugar a futbol sala.

L’Àrea de Joventut també vol donar la possibilitat a tots aquells nois i noies menors de 14 anys de participar en aquesta iniciativa, és per això, que també s’hi ha proposat fer un equip d'adolescents fins a 14 anys, amb el suport de l’Àrea d’Esports.

El jovent del municipi té així una opció saludable per a passar les tardes, envoltat dels seus amics i en un espai que és per a ells, com és l’Ecijove. Per accedir a aquesta activitat cal omplir una autorització i la inscripció és gratuïta. Els interessats es poden adreçar a l’Ecijove per a demanar informació.