Setmana del Medi Ambient a Canyelles

2019 05 06 diamundialmediambientCanyelles celebra la Setmana del Medi Ambient coincidint amb el 5 de juny, Dia Mundial del Medi Ambient.

 

 

 

 

 

 

Tenir cura de l'entorn i del medi ambient és una de les premises de l'acció de govern i al llarg de l'any s'impulsen diverses iniciatives per promoure la protecció del medi ambient, el reciclatge, la sostenibilitat, el compostatge domèstic o la neteja de parcel·les i franges com a mesura de prevenció d'incendis forestals.

Un dels grans projectes que el municipi té en marxa és el desenvolupament de la Casa de la Natura, que serà l'eix vertebrador de les polítiques de medi ambient i de protecció de la natura. La Casa de la Natura, que s'ubicarà a la masia de Can Ferrer de Llacunalba,

Dia Mundial del Medi Ambient

2019 05 06 worldenvironmentday

 

 

 

 

 

 

 

L’Assemblea de les Nacions Unides, el 15 de desembre de 1972 va decretar el dia 5 de juny com a Dia Mundial del Medi Ambient. Aquesta jornada és un dels principals vehicles pels quals l’ONU estimula la sensibilització mundial entorn del Medi Ambient i intensifica l'atenció i l'acció política.
Els objectius del Dia Mundial del Medi Ambient són:
Donar una cara humana als temes ambientals
Animar les persones a convertir-se en agents actius del desenvolupament sostenible i equitatiu
Promoure la idea que la societat és fonamental per a canviar les actituds en relació als temes ambientals
Impulsar una societat que asseguri a totes les nacions i persones el gaudiment d'un futur més segur i més pròsper.

Enguany el Dia Mundial del Medi Ambient té com a país amfitrió la Xina i el tema central és la lluita contra la contaminació de l'aire.

Podeu trobar més informació sobre el Dia Mundial del Medi Ambient en el següent enllaç:
Dia Mundial del Medi Ambient