Queden ...
per la 18a Fira de Santa Llúcia

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

captcha 

A Canyelles, som aigua

2019 03 22 diaaiguaCanyelles se suma al Dia Mundial de l'Aigua, que se celebra el 22 de març, promovent l'estalvi.

El 22 de març es celebra el Dia Mundial de l’Aigua i aquest any el lema de la jornada és Aigua per a tothom. Tal com recull el Fons Català de Cooperació al Desenvolupament, l'accés a l'aigua potable i a un sanejament adequat és un factor fonamental per al desenvolupament humà i des del juliol de 2010 està reconegut com a un Dret Humà per l'Assemblea General de les Nacions Unides. Gairebé 800 milions de persones encara pateixen les conseqüències de no tenir garantit l'accés a l'aigua i 2.365 milions no tenen garantit un sanejament adequat.

Podeu trobar més informació sobre el Dia Mundial de l'Aigua en aquests enllaços:

Agència Catalana de l'Aigua. Dia de l'Aigua

Dia Mundial de l'Aigua

La jornada vol cridar l'atenció sobre la necessitat de garantir la disponibilitat d'aigua dolça, la seva gestió sostenible i el sanejament per a tothom. El lema escolit per a l'edició del 2019 a la campanya de l'Agència Catalana de l'Aigua és Som aigua promovent l'estalvi d'aigua.

Per aquest motiu l'Ajuntament de Canyelles participa en la celebració internacional fent accions d'estalvi en clau interna. Des de l'Àrea de Medi Ambient, es revisaran les instal·lacions municipals per implementar mesures ràpides d'estalvi d'aigua.

L'Ajuntament de Canyelles, d'altra banda, seguint els consells de l'Agència Catalana de l'Aigua, fa un seguit de recomanacions als ciutadans:

2019 03 22 diaaiguaconsells

A més, a més, des de la Mancomunitat Penedès-Garraf, s'ha elaborat un video amb consells per a estalviar aigua que es pot consultar a continuació: