Queden ...
per la 18a Fira de Santa Llúcia

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

captcha 

Convenis amb l'ACA per millorar el sanejament i fer la depuradora de Daltmar

2019 05 20 signaturaACACanyelles ha estat escenari de la signatura de diversos convenis entre la Mancomunitat Penedès-Garraf, que presideix l'alcaldessa de Canyelles, Rosa Huguet i Sugranyes, i l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA). Una trobada en què també s'han tractat temes referents al municipi de Canyelles com el col·lector de la urbanització Califòrnia o la depuradora de Daltmar.

 El director de l'ACA, Lluís Ridao, i Rosa Huguet han signat avui quatre convenis i una addenda per dur a terme diverses actuacions encaminades a millorar el sanejament de les aigües residuals i a millorar mediambientalment l'estat del medi hídric a les comarques de l'Alt Penedès i el Garraf. Les millores a les depuradores de Vilafranca del Penedès, Sitges/Sant Pere de Ribes i el sistema de sanejamant de Sant Sadurní d'Anoia, són les actuacions més destacades.

A la trobada, en què han pres part diversos alcaldes del territori, també s'han abordat qüestions del municipi de Canyelles relacionades amb el sanejament d'aigües residuals, com ara la futura depuradora a Daltmar i també l'abonament  per part de l'ACA de la subvenció corresponent a les obres de construcció del col·lector de la urbanització Califòrnia.