Queden ...
per la 18a Fira de Santa Llúcia

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

captcha 

Es finalitzen els treballs de manteniment de la franja de protecció de La Cogullada

Durant les darreres tres setmanes i mitjançant una empresa especialitzada en treballs forestals, l’Ajuntament ha dut a terme treballs de manteniment i de nova obertura d’algun tram que restava pendent, a la franja de protecció de les urbanitzacions La Cogullada 1 i 2.
D’aquesta manera es dona continuïtat als treballs d’obertura de la franja que es van dur a terme, ja fa uns anys, en el moment de la finalització i recepció per part de l’Ajuntament de les infraestructures dels esmentats nuclis.
Els treballs han abastat una superfície aproximada de 4,10 Ha. i la seva funció és protegir els dos nuclis contra els incendis forestals provinents de l’exterior, instaurant un perímetre amb baixa densitat forestals i per tant de baixa combustibilitat. Al mateix temps, l’actuació desenvolupada  dona compliment a un dels requeriments més importants que estableix la legislació vigent en matèria de prevenció d’incendis pel que fa a les urbanitzacions.
En funció de les disponibilitats pressupostàries disponibles, anualment, l’Ajuntament continua desenvolupant treballs forestals en matèria de la prevenció d’incendis que, de manera rotatòria, va abastant tots els nuclis habitats del municipi.