Queden ...
per la 18a Fira de Santa Llúcia

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

captcha 

L’Ajuntament de Canyelles forma un grup per coordinar els voluntaris espontanis que sorgeixen en casos d’emergència

Quan es produeix un incendi forestal en el terme municipal o zona adjacent, es presenten a l’Ajuntament de forma espontània voluntaris que ofereixen el seu temps i servei per lluitar contra l’emergència del moment.

Per coordinar a aquestes persones que no estan enquadrades en cap estructura organitzada, ni obeeixen d’entrada a cap protocol d’ actuació per a la lluita contra l’emergència, l’Ajuntament de Canyelles ha format el Grup de Vigilància de Cendres, el qual tindrà funcions d’intendència i suport als afectats, principalment.

El passat 17 de setembre va tenir lloc a l’Ajuntament una primera trobada per a establir la formació i coordinació d’aquest grup, i es preveu que el proper mes de gener hi hagi una nova trobada.

Tota persona interessada en formar part i col·laborar en aquest grup es podrà inscriure donant les seves dades a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament, telefònicament al 93 897 30 11 o al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..