Queden ...
per la 18a Fira de Santa Llúcia

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

captcha 

Setmana Europea de l’Energia Sostenible 2013

Enguany, del 24 al 30 de juny, se celebra la Setmana Europea de l’Energia Sostenible. Aquesta Setmana té per objectiu la sensibilització i difusió d'informació relativa a les diferents vessants per a fer un ús més intel·ligent de l’energia i que això repercuteixi per una banda en la minimització de CO2 a l’atmosfera i millora del medi ambient, i, per altra banda, en l’estalvi de diners que comporta per a tothom.

Així, Canyelles, s’ha volgut adherir a aquesta setmana, mostrant part de l’exposició “Pacte d’Alcaldes, respostes al canvi climàtic”, que estarà durant tota la setmana a l’entrada de l’Ajuntament. Al mateix lloc, també s’hi podrà trobar fullets i díptics relacionats amb el Medi Ambient i un punt virtual d’accés a informació multimèdia sobre recomanacions per l’estalvi d’energia, una calculadora per valorar l’aportació de CO2 aproximat que cada any emet cada família, i també enllaços a jocs interactius per a la gestió de residus en origen.

Finalment, a més de la informació que es pot troba a l’Ajuntament, es col·locaran en les diferents cartelleres municipals del centre un joc de pistes amb 10 codis QR*, on a través de la lectura encriptada s’aniran donant consells i informació per a l’estalvi d’energia i la persona anirà obtenint part d’una frase final.

* Per accedir a la informació continguda o encriptada dels codis QR és necessari un dispositiu digital de captura d'imatges (ex: càmera de fotos d'un mòbil, webcam...) i un software específic lector de qr-codes.Punt Informacio