Queden ...
per la 18a Fira de Santa Llúcia

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

captcha 

Aprovats amb nota en Alemany

2016 09 06 CursosAlemanyDintre de les accions que es duen a terme des de del Servei Local d'Ocupació (SERLOC) per donar suport a la recerca activa de feina, es troben projectes formatius, com per exemple els cursos d'alemany dirigits a les persones que estan buscant feina i que necessiten nous enfocaments en la seva cerca d'una feina.

Dels cursos d’Alemany que s’han anat fent en el darrer any, hi ha hagut alumnes que han decidit provar d’examinar-se per tal de tenir un reconeixement oficial d’alemany. Doncs bé, val a dir que totes les persones que s’han presentat han aprovat, tant en el nivell A1 com l’A2, i el 90% amb notes de notable alt i excel·lent.

Aquests certificats oficials que han obtingut faran que el currículum i la candidatura d’aquestes persones prengui força i per tant sigui més competitiu de cara al mercat laboral. De fet, més del gairebé un 60% de les persones que han participat pels 6 cursos de formació en alemany que s’han fet des de l’agost del 2015, hagin o no obtingut el títol oficial, ja estan treballant. Tot un èxit d’aquest projecte de formació i ocupació que s’ha impulsat des de l’Ajuntament de Canyelles amb el suport de la Diputació de Barcelona.