Dixieland Tast i Temps de Verema, una nova cita per gaudir de la gastronbomia local i de la bona música a Canyelles

2018 09 dixieland cartellTorna la Dixieland Tast, una cita per gaudir de la gastronomia local i de la bona música en directe. 

Nova edició de Temps de Verema, amb degustacions de vins i caves

La cita és el diumenge 9 de setembre. Una cita ineludible per gaudir de la bona gastronomia local i de la músia en directe. Una proposta que no ha parat de créixer en les edicions anteriors i que enguany es presenta consolidant la data de celebració al calendari, a principis del mes de setembre, i també la incorporació de les degustacions de vins i caves sota el nom de Temps de Verema.

La vetllada gastronòmica per excel•lència a Canyelles queda emmarcada en la Festa Major Petita de Sant Nicolau, un canvi que permet compartir les últimes hores de l’estiu  gaudint de la cuina local i dels productes del territori.  La jornada se celebra a  la Sala Multicultural. Tot plegat comença cap a les set del vespre, amb una nova edició del Temps de Verema, una proposta que ha tingut molt bona acollida i que creix en nombre de participants. Diversos cellers del territori ofereixen degustacions de vins i caves, també amb música en viu, la de l’Abraham Martínez. Els cellers estaran ubicats a l'entrada de la Sala Multicultural, on també actua Abraham Martínez

Cap a dos quarts de nou del vespre es posa en marxa la degustació gastronòmica, la Dixieland Tast, organitzada per l’Ajuntament de Canyelles, juntament amb ARCAT, l’Associació de Restaurants, Comerços i Activitats Turístiques de Canyelles. Compta, a més, amb la col•laboració de la Diputació de Barcelona. Els restauradors i establiments locals oferiran el sopar-degustació amb les seves especialitats. Estaran instal•lats a dins de la Sala Multicultural, però  els comensals podran degustar els plats tan a dins de la sala com a fora, ja que hi haurà taules als dos llocs. La música en viu anirà novament a càrrec del grup Duet Ambient, que actuarà dins la Sala Multicultural.

El menú de la Dixieland Tast 2018

2018 09 09 menudixieland

L’objectiu de la Dixieland Tast i Temps de Verema és la promoció dels restaurants i comerços locals i també dels cellers del territori. Cada un presenta les seves especialitats culinàries en forma de degustacions. En l’edició passada es van servir més de 3.000 degustacions. La jornada gastronòmica és una ocasió especial per conèixer tota l’oferta gastronòmica i els productes del territori, ha assegurat l’alcaldessa Rosa Huguet. L’àmbit gastronòmic és molt important al nostre municipi i Canyelles n’és un referent comarcal.

A la Dixieland Tast d’enguany hi prenen part vuit restaurants i establiments del municipi. Cada un d’ells presenta entre dues i tres propostes gastronòmiques, plats que al llarg de l’any tenen a la seva carta. Cada un d’ells està en una carpa personalitzada, on ofereix les seves especialitats gastronòmiques i també begudes.  Els comensals podran triar entre una gran varietat de plats i propostes culinàries. Hauran d’adquirir les degustacions directament en cada un dels establiments. Les degustacions de plats tenen un preu de cinc euros; les de postres,  tres euros; i les de beguda i d’un euro o un euro i mig.

 

2018 09 tempsverema cartell