Canyelles, present al 1r Simposi Garraf. Jornades d'economia i estratègia comarcal

2018 09 20 helixgarrafEl 27 i 28 de setembre l’Auditori Neàpolis acull el primer Simposi Garraf, un congrés que neix amb la voluntat de reflexionar sobre el present de la comarca per promoure l’estratègia que aquest territori ha de seguir en un futur.

Organitzat per Hèlix Garraf,  fòrum de treball que aglutina els quatre eixos principals i implicats en la vitalització econòmica d’un territori tals com els agents socials, formatius, empresarials i polítics, i promogut  per l’Agència de Desenvolupament NODE Garraf, aquest primer Simposi ha de servir per recollir totes les veus expertes i establir les directrius que cal portar a terme per millorar l’economia del Garraf.

Canyelles hi serà present de la mà de l'alcaldessa Rosa Huguet, també presidenta de Node Garraf, Rosa Huguet, com a membre integrant de la taula todona dedicada a La Comarca del Garraf, des de la política, que té lloc el dijous 27 de setembre, a les 17:10 hores a Neàpolis, juntament amb la resta d'alcaldes de la comarca.

Segons ha explicat la presidenta de NODE Garraf Rosa Huguet, el 1r Simposi no només vol ser una mera reunió d’experts, sinó que un dels objectius serà l’edició d’un quadern blanc de l’economia del Garraf que reculli  les reflexions, els criteris,  les aportacions dels ponents que hi participin. El Quadern blanc haurà de compendiar les estratègies, directrius i actuacions a implementar a curt, mitjà i llarg termini a la comarca.

La presidenta de NODE Garraf també ha destacat la importància del 1r Simposi és una gran oportunitat d’aplegar a grans experts dels diferents sectors. I estic segura que serà un dels esdeveniments més importants del 2018.

No envà, dos consellers de la Generalitat de Catalunya són presents al Simposi. D’una banda el Conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, que obrirà la sessió de divendres i la Consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacon que serà l’encarregada de posar el punt i final a les jornades. Per al Conseller Delegat de NODE Garraf, Isidre Also, aquesta presència institucional és un reconeixement a la idea que vol projectar el 1r Simposi i a allò que  es vol aconseguir.” De fet Also també ha volgut fer un reconeixent al món polític, agents socials, formatius i empreses local perquè “des de que se’ls va desenvolupar la idea, de seguida es van aplegar i van voler ser presents; primer formant part del Comitè Organitzador i posteriorment participant a les taules que s’han organitzat.  

El 1r Simposi Garraf es celebrarà el dijous 27 i divendres 28 d’aquest mes a l’Auditori Neàpolis de Vilanova i la Geltrú i és previst que hi participin experts com Miquel Barceló, Director del Master in Business Innovation de la UPC, Albert Tobau de l’Institut d’estudis Penedesenc i quinze dels directius més representatius de la comarca del Garraf com AKO, Venca, Kuka o Sorea entre d’altres ponents.

Podeu consultar més informació sobre el programa en el següent enllaç