Queden ...
per la 18a Fira de Santa Llúcia

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

captcha 

Canyelles se suma al Dia Mundial del Consumidor que defensa l'etiquetatge dels productes alimentaris com a garantia de seguretat

2019 03 15 diaconsumidorLa jornada defensa enguany l'etiquetatge dels productes alimentaris frescos com a garantia de seguretat per als consumidors

Canyelles se suma, un any més, al Dia Mundial dels Drets del Consumidor, que se celebra el 15 de març (data instaurada de forma oficial per l'ONU el 1983) per augmentar la consciència mundial sobre aquests drets.

L'Assemblea General de la Xarxa Local de Consum, impulsada per la Diputació de Barcelona, i a la qual se suma Canyelles, centra l'acció d'enguany en l'etiquetatge dels productes alimentaris frescos com a garantia de seguretat per als consumidors. La campanya vol incidir en la necessitat de facilitar als consumidors tota la informació essencial sobre la composició dels productes alimentaris, el seu fabricant i els mètodes d'emmagatzematge d'una manera fàcil e comprendre i que no confongui o presenti dubtes.

A més de la informació obligatòria regulada per la normativa de consum, els productors, els fabricants i els comercialtizadors hi poden afegir una altra informació si ho desitgen, sempre que sigui clara, precisa i que no comporti engany. Així, la informació inclosa a les etiquetes proporciona un millor coneixement del producte que permet al consumidor final una millor elecció de compra en funció dels seus criteris i preferències.

Trobareu tota la informació sobre la campanya en el següent link:

https://www.diba.cat/web/consum/campanya-2019