El Grup Dona lliura un espiròmetre al dispensari mèdic de Canyelles

2019 04 11 espirometregrupdona1webEl Grup Dona ha fet mostra, una vegada més de la seva solidaritat, i ha lliurat aquest dijous un espiròmetre al dispensari mèdic de Canyelles. Un aparell que medeix el funcionament dels pulmons i que pot ajudar als metges a descobrir si els pacients tenen un problema pulmonar com l'asma.

El Grup Dona és un dels pilars bàsics del voluntariat de Canyelles i a banda de treballar de manera inscansable i desinteressada en tots els esdeveniments que es produeixen al llarg de l'any al municipi, també és reconeguda la seva acció solidària, amb diverses accions a favor de la lluita contra el càncer i a favor dels infants, com també la seva participació en campanyes de recollida d'aliments per a les famílies més desfavorides, entre altres moltes accions.

A la parada de la Fira de Santa Llúcia, el Grup Dona posa a la venda tot tipus de manualitats i objectes de decoració que elabora al llarg de l'any. Els diners recaptats sempre els dedica a alguna acció solidària i en aquesta ocasió ha estat per al dispensari mèdic, responent a una petició del centre. L'acte de lliurament ha tingut lloc aquest dijous a l'Ajuntament de Canyelles. La presidenta del Grup Dona, Magda Alsina, acompanyada de l'alcaldessa Rosa Huguet ha fet el lliurament a la doctora del CAP de Canyelles, Joana Hernández i a la coordinadora mèdica de l'ABA Garraf Rural, Natàlia Cabezas. Aquesta ha agraït moltíssim el suport que desenvolupa el Grup Dona, de les quals ha destacat la tasca tan important que fan. És un plaer treballar amb aquestes condicions. És una important aportació per al poble la que feu. L'alcaldessa de Canyelles, Rosa Huguet, per la seva banda, ha recordat que aquesta és una tasca que el Grup Dona ve desenvolupant des de fa molts anys i també que cada una de les activitats que fa aquest grup té un objectiu i és la solidaritat. Magda Alsina, presidenta del Grup Dona, per la seva banda, ha també agraït la feina que fan totes les dones.

El Grup Dona ha participat també, per exemple, de la Campanya 'Els nostres petits valents' de l'Hospital Sant Joan de Déu i de manera repetida amb campanyes de suport a la investigació del càncer i , entre altres iniciatives, ha elaborat coixins en forma de cor per a les dones que pateixen càncer de mama.