Queden ...
per la 18a Fira de Santa Llúcia

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

captcha 

L'alcaldessa de Canyelles agraeix les donacions rebudes de mascaretes i material per fer-ne

2020 03 mascaretescopiaL'Ajuntament de Canyelles ha rebut aquesta setmana una important donació de roba per fer mascaretes i també un lot de mascaretes casolanes cosides per la cosidora de l'Artífex, Karen i per l'entitat Ma-cabres.

L'alcaldessa de Canyelles, Rosa Huguet, agraeix moltíssim aquesta donació i assegura que els pitjors moments treuen el millor de les persones. Gràcies per la vostra solidaritat i generositat.

Es tracta de 1.000 metres de roba donats per Dídac Santos i la Jasone Moreno que serviran per què el grup de voluntariat de Canyelles pugui cosir mascaretes casolanes. 

Aquesta roba se suma a les aportacions de mascaretes cosides per la cosidora de l'Artífex Karen i a la donació d'un lot de 50 mascaretes 100% cotó elaborades per l'entitat Ma-cabres.

Seguint les premises del Departament de Salut, aquestes mascaretes casolanes són un element de protecció sanitari complementari, que no substitueixen les homologades. Això no obstant serveixen com a element complementari de contenció del virus.

Us recordem els consells del DEPARTAMENT DE SALUT  respecte de les mascaretes casolanes.

Feu click a la imatge i veureu el video amb els consells.

2020 consellsmascaretes