Queden ...
per la 18a Fira de Santa Llúcia

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

captcha 

L'Ajuntament de Canyelles comença a distribuir les targetes moneder a les famílies amb beques de menjador escolar atorgades

2020 03 targetesmonedercanyellesretallL'Ajuntament de Canyelles ha començat avui a distribuir les targetes moneder de les beques de menjador escolar.

Per garantir l'alimentació bàsica dels alumnes amb beques de menjador adjudicades per la Generalitat mentre els centres estiguin tancats.

Les targetes s'aniran repartint a mida que l'Ajuntament les vagi rebent des del Departament d'Educació

El Departament d'Educació ha fet arribar aquest mateix dimarts una part de les targetes corrersponents al municipi i des de Serveis Socials ja s'estan començant a repartir entre les famílies a qui la Generalitat va atorgar una beca de menjador escolar. A mesura que vagin arribant, l'Ajuntament de Canyelles les seguirà lliurant a les famílies.  

Aquestes targetes moneder per als ajuts de menjador es lliuren a les famílies amb infants  becats amb aquests ajuts per garantir la seva alimentació bàsica mentre les escoles estiguin tancades.

Les targetes es poden utilitzar a les botigues d'alimentació i queviures. Són vàlides durant un any

Cadascuna de les targetes disposa d'un codi d'identificació per relacionar-les amb cadascun dels infants beneficiaris de l'ajut. 

2020 03 menjador

 

COM FUNCIONA?

  • Per als alumnes beneficiaris d'ajuts de menjador la targeta té una càrrega inicial de 40 euros que correspon a 4 euros per dia.
  • La targeta permet gastar, com a màxim el saldo que hi ha carregat.
  • Si el període d'alarma s'allarga, es farà una recàrrega automàtica. És per això que cal conservar la targeta.
  • La targeta es pot fer servir mentre els centres estiguin tancats.
  • Permet comprar a tots els comerços d'alimentació  amb datàfon, on s'opera amb targetes de crèdit/dèbit.
  • La targeta és per a compres en establiments d'alimentació per a aliments bàsics que no inclou begues ensucrades, passtisseria...

DUBTES I INCIDÈNCIES

 

  • Si a l'hora de comprar surt Codi error 104, es tracta d'una errada relacionada amb la classificació del comerç, perquè potser no és d'alimentació.
  • CaixaBank (entitat que ha emès les targetes)a té un telèfon d'Atenció al Client, al qual els usuaris es poden adreçar per resoldre qualsevol incidència. És el 900 404 090