Inici de les activitats extraescolars al Club Pla del Bosc

Per segon any consecutiu i gràcies a la bona acollida de l’any passat, l’A.M.P.A. de la Secció d’Institut de Canyelles Pla de Bosc, en col·laboració amb l’Àrea d’Ensenyament de l’Ajuntament de Canyekkes, inicien el proper 1 d’octubre un ampli ventall d’activitats que complementaran la formació i el lleure dels infants i joves de Canyelles.

Es realitzaran classes d’idiomes com l’anglès, el francès, l’alemany o el rus, així com reforç escolar de totes les àrees escolars, a més d’informàtica. L’educació musical pren protagonisme també en activitats com el cant o els instruments. A més, els joves podran gaudir d’activitats lúdiques com esports i natura o bé iniciar-se en esports com el voleï.
Aquesta proposta es fa extensiva als adults que hi estiguin interessats, apostant per grups reduïts que ofereixin un servei adaptat i personalitzat.

Totes les persones interessades en realitzar la inscripció poden adreçar-se fins el 26 de setembre a l’Ajuntament de Canyelles o bé a l’Oficina de l’A.M.P.A. Pla del Bosc.