Setmana de portes obertes del Club Pla del Bosc

Durant la setmana vinent, del 30 de setembre al 4 d'octubre, a partir de les 16.30 a la secció d'institut de Canyelles Pla del Bosc es podrà assistir de manera lliure a les diferents activitats que es realitzen per infants, joves i adults.

Amb aquesta acció es vol fer arribar a tota la ciutadania l'ample ventall d'activitats que es duran a terme durant tot el curs escolar.

Es comencen a desenvolupar les activitats que tindran lloc a l'espai de la secció d'Institut de Canyelles Pla del Bosc amb la col.laboració de l'AMPA del centre.

Les activitats estaran obertes a infants, joves i adults (es faran diferents grups), les activitats que es realitzaran seran:

Música

Instruments: Dilluns
Cant: Dimarts

Periodisme i Informàtica
Periodisme: Dilluns
Informàtica: Dilluns (17.30 - 18.30)

Idiomes
Anglès i Francès: Dimecres i Dijous
Alemany :Divendres

Esports i Natura
Club Anem: Dimarts 17 a 19h

 

De dilluns a divendres de 16.30 a 17.30 tindran lloc les activitats pels socis de l'AMPA, a un preu de 20 euros al mes per cada activitat (consultar bonificacions per inscripcions a múltiples activitats i/o germans) per a més informació de les activitats durant l'horari AMPA podeu consultar: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Per a qualsevol altre activitat durant la resta de l'horari, us podeu dirigir a l'adreça de correu: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Veure tríptic informatiu amb preus de la formació oberta a joves, infants i adults