Colònies d’estiu a la casa de colònies el Pinar de Canyelles

El Pinar Colonies

La Casa de colònies el Pinar de Canyelles, que col·labora activament amb l’Ajuntament, organitza cada estiu les seves colònies, unes estades de 5 dies on els infants des dels 6 anys fins als 14 podran gaudir de moltes activitats organitzades a l'entorn natural d’aquesta magnífica casa de colònies.

Hi hauran diferents estades durant els 3 mesos d’estiu, totes elles d’una durada de 5 dies.
Adequant-se a les diferents necessitats segons les edats, les colònies estaran plenes d’activitats diverses, sortides i diferents centres d’interès.

El personatge de les colònies serà el Dr. Star que és un científic astrònom que li agrada molt la companyia dels nens/es i els ajudarà a conduir les activitats d’una forma més propera i imaginativa.

Ja que és en una casa d’astronomia, no podran prescindir d’una visita a l’observatori, on s’explicarà què és un telescopi, quins tipus hi ha i fins i tot els nens podran fer l’observació directa de la lluna i d’algun planeta com ara Júpiter, Saturn o Venus.
A més aniran al planetari on descobriran com i qui va crear les constel·lacions i faran un repàs de quines són les més importants.

 

Durant els dies també es faran gimcanes, jocs d’aigua, jocs de pistes, jocs de nit i amb els més grans, jocs d’estratègia i de rol. També és molt important l’activitat física, per això, faran escalada amb el rocòdrom del qual disposa la casa, una Tirolina i practicaran el tir amb arc.

I que no se’ls oblidi que la casa gaudeix també d’una gran piscina, que permetrà fer una capbussada cada dia i fer jocs tot refrescant-se. Com a imprescindible, aprofitarem l’entorn què envolta la casa per estar en contacte directe amb la natura i els animals, així que anirem d’excursió al bosc, on els més grans aprendran a orientar-se i també a l'hípica on passejaran a cavall i els ensenyaran com tenir cura d’aquests grans animals.

Tot això i molt més per als més menuts de la casa! Si voleu gaudir-ne, no dubteu i poseu-vos en contacte amb la Casa de Colònies El Pinar.

*Informació de dates i preus al cartell promocional.
*I durant aquest mes de maig gaudiu d’un 5% de descompte.