fbpx

"Digues la teva" participació pressupostària 2017

2016 10 14 DigueslaTevaDe ben segur tens preguntes a fer sobre el teu entorn, formació, espais, o com a mínim, segur que tens alguna cosa a dir sobre com es fan les coses o quines trobes a faltar al municipi.

"Digues la teva" és una acció participativa per a joves de 16 a 30 anys.

Ja gairebé finalitza el 2016 i estem treballant ja amb vistes l'any 2017, per aquest motiu volem que tu diguis la teva sobre tot allò que et preocupa. El govern municipal vol que participis en la preparació dels pressupostos de l'any 2017.

Com sempre tens al teu abast un govern transparent i proper que escolta a tothom, no ho dubtis participa-hi "digues la teva".

Com funciona?

Tenim una bústia a l'espai cívic jove on podràs trobar els fulls de participació, omple el teu i desa'l a la bústia. Nosaltres farem un recull de totes les vostres opinions i propostes per a tenir en compte de cara a l'any vinent.

Horari de l'Espai Cívic Jove és de 16.30?h a 20.30?h de dilluns a dissabte al local de la Gent Gran.

Acció participativa fins al 15 de Novembre.

I si no et pots desplaçar o els horaris no et coincideixen pots fer-ho a través de la nostra adreça de correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Feu clic aquí per descarregar el full de participació