Jornada formativa “Grup Voluntaris de Cendres”

L’Ajuntament de Canyelles va formar al setembre de 2012 el Grup de voluntaris de Cendres, format per aquelles persones que en cas d’una emergència es presenten a l’Ajuntament de forma espontània, voluntaris que ofereixen el seu temps i servei per lluitar contra l’emergència del moment. Aquest grup tindrà funcions d’intendència i suport als afectats, principalment.
 
L’Alcaldessa de Canyelles, Rosa Huguet, ha volgut dur a terme aquesta jornada de formació, que va tindre lloc el dia 9 de maig, a aquest grup de voluntaris per explicar-los el funcionament des de diferents àmbits d’actuació en cas d’emergència i, més concretament, en cas d’incendi.
La jornada va comptar amb la presència i intervencions de:
 
Rosa Huguet i Sugranyes, alcaldessa de Canyelles 
Òscar Torres, Caporal Mossos d’Esquadra Vilanova i la Geltrú
Ramon Lleó, Cap del Parc de Bombers de Vilanova i la Geltrú
Francesc Gomà i Dalmases, tècnic Servei Territorial de Protecció Civil a Barcelona
Blanca Vilarnau, Tècnica de protecció Civil de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Santi Llacuna Claramunt, Director del Parc del Garraf i Parc d'Olèrdola
Josep Pla Rubio, ADF i Grup Natura Canyelles
 
Es tracta d’un grup obert a noves inscripcions, totes aquelles persones interessades en formar part i col·laborar amb aquest grup es podran inscriure a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament, telefònicament al 93 897 30 11 o mitjançant el correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..