Alemany per l’ocupació amb vocació comarcal

2015 12 2 CursAlemany 01El passat divendres, el regidor d’Ensenyament Joan Gonzàlez ha fet la clausura i entrega de diplomes d’un nou curs d’iniciació a l’Alemany. La finalitat d’aquests cursos és fer una immersió en l’aprenentatge d’aquest idioma i de la seva filosofia de treball. Cal esmentar que novament, en aquest curs, no l’ha finalitzat tot el grup, ja que hi ha hagut abandonaments per inserció, objectiu pel qual es realitzen aquests cursos.

Malgrat que el curs s’ha fet curt, ha donat temps per l’aprenentatge bàsic de l’idioma i per a què la majoria d’alumnes es plantegin preparar-se per a obtenir un certificat oficial A1 a través de l’institut Goethe a Barcelona.

Tot i que, inicialment el Serloc dóna servei a les persones que busquen feina de Canyelles, la participació en aquests cursos està oberta a tothom i s’ha trobat que els grups estan constituïts per alumnes de Canyelles però també d’altres municipis de la comarca i inclús de fora la comarca, així el projecte d’”Alemany per l’Ocupació” adquireix una dimensió supracomarcal, donant resposta a una necessitat formativa no coberta des de cap altra administració de la zona.

L’Alemany per la formació es tracta d’una formació impulsada per l’àrea d’ocupació de l’Ajuntament i recolzada econòmicament per la Diputació de Barcelona.

2015 12 2 CursAlemany 02