Canyelles amb les dones empresàries

Trobada Dones Empresa

El col·lectiu Dones d’Empresa de l’Associació d’Empresaris de l’Alt i Baix Penedès i el Garraf ha presentat les línies estratègiques per als propers anys, les quals estan marcades per assolir noves fites que afavoreixin la interrelació entre empresàries i directives de l’entorn, en un acte el passat dijous al Museu del Ferrocarril de Vilanova i la Geltrú en que hi va assistir l’Alcaldessa de Canyelles Rosa Huguet.

Dones d’Empresa és una xarxa que va néixer fa poc més de cinc anys de dones emprenedores, empresàries, directives i executives amb el propòsit de col·laborar en el desenvolupament de la dona professional i guanyar presència i visibilitat en els òrgans de decisió i de representació.

L’Ajuntament de Canyelles dóna suport al col·lectiu empresarial femení, un actiu de l’economia del nostre país i que representa una contribució a eliminar obstacles a l’hora de compaginar la vida professional amb la personal. L’equip de govern actual recolza totes aquelles accions i col·lectius que treballen per dinamitzar l’economia i crear ocupació, davant la situació de crisi econòmica actual.