Èxit de la IV Taula d’intercanvi de minerals

IntercanviMinerals01El passat dissabte 1de juny va tenir lloc a la pista del Casal, la IV Taula d’intercanvi de minerals. Amb la intenció de reunir aficionats a aquest col·leccionisme per intercanviar minerals, hi van assistir un total de 43 expositors i es calcula que van haver-hi més de 5.000 mostres exposades per canviar, superant les expectatives dels organitzadors.

Durant la jornada d’intercanvi es van impartir a la mateixa plaça dos tallers pràctics, un de polit de minerals i un altre de reducció de pedres amb premsa.

Com a fet destacat es van presentar per primera vegada unes fluorites de Santa Coloma de Gramanet que encara no havia vist ningú, i es van presentar al públic unes galeres especials de la mina Nieves de Cantàbria que també s’exposaven per primera vegada al públic.

Els organitzadors de la jornada van manifestar estar molt satisfets pel resultat de la jornada i la seva intenció de començar a treballar en la organització de la propera l’any vinent.ntercanviMinerals02IntercanviMinerals03