Obertes les inscripcions per a la 11a Fira de Santa Llúcia

Enguany tornarem a celebrar la FIRA DE SANTA LLÚCIA, essent la 11a edició. 
La fira tindrà una durada de dos dies i la data prevista per porta-la a terme serà el dissabte 30 de novembre  i diumenge 1 de desembre, durant tot el dia, i la seva ubicació serà en el casc antic del municipi.
Com a les anteriors edicions es farà una acurada elecció de les parades que hi podran formar part, ja que creiem que una fira de Santa Llúcia ha de tenir un caire nadalenc, tradicional i popular, i per això no es permetrà la ubicació de parades que no reuneixin aquestes condicions.
 

Ja està oberta la inscripció per als que hi vulguin participar, i el termini d’inscripció finalitzarà el 12 d’octubre 2013. (Per qüestions d’organització, no s’acceptarà cap fitxa d’inscripció que tingui entrada amb data posterior).

 
TENIR EN COMPTE QUE L’ANY PASSAT MÉS DE 100 PARADES NO VAREN PODER PARTICIPAR-HI PER FALTA D’ESPAI, JA QUE ABANS D’ESGOTAR EL TERMINI D’INSCRIPCIÓ JA ESTAVA AL 100% D’OCUPACIÓ.
 
Per  formalitzar la inscripció caldrà que realitzeu les següents operacions:
1.- Presentar la fitxa d’inscripció que s’adjunta, al registre de l’Ajuntament de Canyelles, Pl. de l’Onze de Setembre, núm. 1, 08811 Canyelles, o bé per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., degudament emplenada i amb la signatura i el segell de l’empresa, si s’escau. 
2.- Esperar rebre confirmació de participació i posteriorment rebre el full d’acceptació normes de participació, el qual s’haurà de retornar degudament signat 
3.- Una vegada efectuades les anteriors operacions, ingressar al compte de l’Ajuntament l’import corresponent, d’acord amb les taxes municipals assenyalades a les normes de participació.
Una vegada efectuades les anteriors operacions, es donarà fer formalitzada la participació a la fira 2013. 
Us convidem a participar-hi i gaudir d’aquesta “11a Fira de Santa Llúcia”!
 
Descarregar normes de participació
Descarregar fitxa d'inscripció