28 de juny. Dia Internacional de l'orgull LGTBIQ+

2020 06 28 diaorgullLGTBIQ

El 28 de juny se celebra el Dia Internacional de l'orgull LGTBIQ+. Canyelles se suma a aquesta celebració, que té lloc per reivindicar la tolerància i la igualtat d'aquest col·lectiu i per defensar la llibertat i el respecte per a tothom.

Amb ferm compromís de treball en aquest àmbit, en aquesta nova legislatura  l'Ajuntament de Canyelles va crear la regidoria d'Igualtat dels drets de la dona i LGTBIQ.

MANIFEST INSTITUCIONAL DIA LGTBIQ

El 28 de juny s'ha marcat com el Dia de l'Alliberament de Lesbianes, Gais, Bisexuals, Transexuals i Intersexuals (LGTBI) perquè és el dia en què es commemoren els aldarulls de Stonewall (Nova York) de 1969, que van marcar l'inici del moviment d'alliberament homosexual.

Canyelles se suma, una vegada més, a la campanya institucional de la Diputació de la Barcelona, que aquest 2020 porta per eslògan Alcem la veu per uns municipis lliures i diversos

S'ha creat un manifest institucional que podeu trobar en el següent enllaç:

MANIFEST INSTITUCIONAL DIA LGTBIQ

La Declaració aprovada per la Diputació de Barcelona posa especial èmfasi en els valors de la igualtat i la no discriminació i en la necessitat de continuar dissenyant polítiques per la diversitat sexual i de gènere amb l’objectiu de transformar els drets formals del col·lectiu LGTBIQ+ en realitats viscudes, visibles i acceptades socialment, en pro de millorar-ne les condicions de vida.

TREBALL I COMPROMÍS DE L'AJUNTAMENT DE CANYELLES

D'altra banda, el treball i el compromís de l'Ajuntament de Canyelles per implementar les polítiques d'igualtat és ferm. Actualment, està elaborant un Pla per a la Diversitat Sexual i de Gènere de Canyelles, que té com objectiu principal promoure el respecte per  la diversitat afectiva i de gènere, incidint en aquesta situació i treballant per preservar els drets de tota la ciutadania.