Visita del president de l'Associació Catalana de Municipis a Canyelles

2021 05 06 visitapresidentACMCanyellesEl president de l'Associació Catalana de Municipis (ACM), Lluís Soler, ha visitat aquest dijous l'Ajuntament de Canyelles, on s'ha reunit amb l'alcaldessa Rosa Huguet.

La trobada ha servit per posar sobre la taula els diversos projectes municipals i també per reforçar els vincles i el treball conjunt amb l'entitat municipalista.

L'alcaldessa de Canyelles, en aquest sentit, s'ha mostrat molt agraïda per la visita de Lluís Soler, perquè per a petits municipis com Canyelles és molt important tenir al costat entitats com l'Associació Catalana de Municipis.

L'alcaldessa de Canyelles ha posat sobre la taula les líniesi àmbits  en què treballa l'Ajuntament de Canyelles donant compliment al Pla de Mandat. Continuem treballant tot i la pandèmia, tot i les dificultats especialment econòmiques que tenim els municipis petits per la situació en què estem, ha assegurat Rosa Huguet. Els temes urbanístics, la seguretat... són temes que ens preocupen.  Ino ens aturem, sinó tot el contrari, seguim treballant per donar més i millors serveis als ciutadans i donar resposta a les seves demandes i necessitats. Seguim treballant amb il·lusió i força per anar endavant i tenir el millor poble, ha afegit. 

Lluís Soler, que ha visitat Canyelles acompanyat de la secretària general de l'ACM, Joana Ortega, ha manifestat la importància de de reunir-se amb els alcaldes i compartir amb ells les preocupacions i projectes, per avançar en els serveis que l'ACM ofereix als municipis. En aquest sentit, ha assegurat que, tenint en compte la qualitat d'aquesta assistència que l'entitat ofereix als municipis, l'objectiu és  donar més suport encara als municipis davant la situació de pandèmia en què estem immersos. 

Durant la seva estada a Canyelles, Lluís Soler ha visitat també el Centre de Qualificació d'Oficis Artesans, l'Artífex.