Ajuntament de Canyelles i Creu Roja reforcen la col·laboració i l'atenció als més vulnerables

2020 10 27 conveni creurojaL'alcaldessa de Canyelles s'ha reunit aquest dimarts amb responsables de Creu Roja per refermar el conveni de col·laboració que mantenen des de fa anys  de cara al 2021 per reforçar el suport als col·lectius més vulnerables.
 
 Entre altres qüestions, també s'ha posat sobre la taula els diversos projects que hi ha en marxa, com el projecte Apropa't, que recentment s'ha vist ampliat amb la incorporació d'un nou tècnic. En el marc d'aquest projecte, Creu Roja en col·laboració amb l'Àrea de Serveis Socials de l'Ajuntament de Canyelles, està duent a terme un treball d'acompanyament emocional a les persones grans de Canyelles, especialment tenint en compte la situació de crisi sanitària per la Covid-19.
 
Un any més es podrà dur a terme aquest projecte amb el finançament de la Fundació Pinae. Creu Roja ha impulsat també el projecte Valoracció, que donarà suport a col·lectius vulnerables en risc d'exclusió social.
 
La reunió ha tingut lloc a l'Ajuntament de Canyelles i, posteriorment, l'alcaldessa ha visitat la unitat mòbil del projecte.