Aquest Nadal, cap nen sense joguina ni sense un plat a taula

2017 12 12 recollidasolidàriajoguinesCom cada any, l'Ajuntament de Canyelles no vol que cap sense es quedi sense joguina ni sense un plat a taula per Nadal. És per aquest motiu que l'Ajuntament ha ajudat Ses Majestats els Reis Mags d'Orient i ha fet una recollida solidària de joguines que es lliuren a les famílies més necessitades del municipi i de les quals es fa un seguiment des de l'Àrea de Serveis Socials de l'Ajuntament de Canyelles.

I el mateix passa amb el menjar. Des de Serveis Socials també es fa una acció per repartir menjar procedent del Banc d'Aliments entre les famílies més necessitades, continuant amb la tasca que ja es fa durant tot l'any, per garantir que tothom pugui tenir sempre un plat a taula.

 Al llarg de l'any es fan diverses recollides solidàries d'aliments al municipi, com la que va fer la Gent Gran durant la seva diada, que ara es lliuren. Es tracta d'ajudar a que la celebració i l'alegria del Nadal pugui arribar i ser especial a totes les llars del municipi, apunta l'alcaldessa Rosa Huguet.