fbpx

L'Ajuntament de Canyelles ofereix bonificacions socials per al transport públic

2020 T3Gdavant

S'aplica als beneficiaris del carnet unipersonal T3G en adquirir el nou títol de transport T-Casual 

L'objectiu és facilitar l'accés al transport públic

L'Ajuntament de Canyelles manté la bonificació social per al transport públic gràcies al projecte T3G. Els beneficiaris del projecte a Canyelles seguiran pagant només 6 euros en adquirir la nova T-Casual (que substitueix la T-10) corresponent a una zona.

El projecte T3G l’impulsa l’Àrea de Benestar Social de l’Ajuntament de Canyelles des de fa uns anys amb l’objectiu de facilitar l’accés al transport públic a diferents col•lectius de ciutadans com els pensionistes o les persones amb diferents graus de disfuncionalitat.

És imprescindible, però, estar empadronat a Canyelles per poder optar aquesta bonificació, i identificar-se amb un carnet d’ús unipersonal: la targeta T3G. Actualment són més de 300 les persones que disposen d'aquesta targeta T3G.

Amb aquest servei, l’Ajuntament subvenciona amb més del 50% el títol de transport multi viatge T-Casual 1 zona per als desplaçaments de la línia d’autobusos Vilanova i la Geltrú-Canyelles-Olèrdola-Vilafranca del Penedès. Un servei, el de transport públic, que a la comarca està gestionat pel Consell Comarcal del Garraf.

Com sol·licitar-la?

Aquesta bonificació es pot sol•licitar a l’Ajuntament de Canyelles, on s’ha de complementar una instància fent-ne la sol•licitud i adjuntar la documentació sol•licitada. Si es compleixen els requisits establerts, es fa entrega del títol de transport, un cop el ciutadà ha abonat els sis euros que li corresponen pagar. Se subvenciona un màxim d’una targeta multi viatge al mes.

Qui pot ser beneficiari del servei T3G?

Persones majors de 65 anys, empadronades a Canyelles.
Persones amb discapacitat igual o superior al 33%, empadronades a Canyelles.
Persones amb grau i nivell de dependència reconeguts, empadronades a Canyelles.
Persones amb incapacitat permanent absoluta, empadronades a Canyelles.
Persones pensionistes per jubilació, menors de 65 anys, empadronades a Canyelles.

Noves bonificacions de transport

Canyelles, a més, està adherit a l'Associació de Municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà (AMTU) amb l'objectiu de  millorar el transport a l' interior del municipi i també amb les poblacions veïnes.

L'AMTU és una associació de municipis d’àmbit nacional català, que treballa per la millora de la mobilitat i de les infraestructures de transport públic d’arreu de Catalunya.

Donar el millor servei als ciutadans i seguir oferint importants bonificacions i ajuts per facilitar l’accés a determinats serveis com el de transport públic és una prioritat per al govern canyellenc.

En aquest sentit, també es treballa permanentment amb el Consell Comarcal del Garraf per a la millora de la gestió del transport públic interurbà, reiterant la demanda d’increment de més servei de transport públic.