Continua l'onada de fred

2017 01 16 NevadaDes de l'Ajuntament seguim atenent de manera prioritària a les persones amb necessitats especials.

Els serveis tècnics d'aquest Ajuntament desenvolupen la tasca de mantenir el contacte telefònic i/o directe amb els ciutadans que poden ser considerats vulnerables per recordar els consells preventius pertinents (com ara que evitin desplaçaments innecessaris). Si vostè coneix alguna persona que creu que podria necessitar tenir aquest contacte directe amb l'Ajuntament per la seva situació vulnerable (gent gran, gent sola, malalts, males condicions d'habitatge...), si us plau, posis en contacte amb nosaltres i des d'aquí farem tot el possible per fer el corresponent acompanyament.

Durant tota aquesta setmana es mantenen els dispositius per poder seguir atenent a tots els ciutadans, especialment a aquells als quals pot afectar-los més directament el fred.

Els telèfons per contactar en cas de persones de vulnerabilitat són el de l'Ajuntament 93 897 30 11 i el dels agents municipals 686 473 010.

Afegim també l'enllaç de la Generalitat amb els consells bàsics d'autoprotecció en cas de nevades, glaçades i onades de fred:
Consells Gencat - Onades de fred