fbpx

Nou programa de suport emocional per a infants

2022 02 tallersuportemocionalcanyelles copiaL'Àrea de Benestar Social de l'Ajuntament de Canyelles posa en marxa uns tallers de suport emocional per a infants.

Comença el dimarts 22 de febrer, i tindrà deu sessions.

Adreçat a infants de 7 a 11 anys, es farà a l'espai Can Dori.

Les famílies interessades a participar-hi, poden enviar un mail a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o trucar al 663 247 167.

Aquesta iniciativa forma part de les accions de prevenció i treball comunitari del SIAD Garraf, que a Canyelles es treballen des de l'Àrea de Benestar Social. Està adreçada a totes les famílies de Canyelles que hi estiguin interessades amb infants d'entre 7 i 11 anys. Es tracta de tallers que busquen fomentar les relacions saludables, a través de la identificació i la gestió de les emocions.

10 SESSIONS QUINZENALS

Els tallers són dinamitzats per les psicòlogues del SIAD i tenen una durada de 10 sessions quinzenals, en les quals es fomenta l'aprenentatge d'habilitats socials i la millora de l'autoestima. 

Aquests tallers tindran continuïtat al llarg de tot l’any, així quan finalitzi un grup, s’iniciarà el següent. 

La primera sessió és el 22 de febrer. Es fan a les 16:45 hores i duren 1 hora i 15 minuts. Cal demanar cita prèvia al mail  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o trucant al 663 247 167.

2022 02 07 TALLERSSUPORTEMOCIONALSIAD

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SIAD GARRAF

El SIAD Garraf és un servei d’àmbit comarcal adreçat a dones dels municipis de menys de 20.000 habitants (Cubelles, Canyelles i Olivella), així com a les persones, entitats i col·lectius que treballen per a la igualtat entre dones i homes.

La seva finalitat és donar resposta a les demandes d’informació i atenció de les dones, potenciar els seus processos d’autonomia i contribuir a la superació de totes les situacions de desigualtat de gènere.

Les actuacions del SIAD Garraf s’emmarquen dins del Pla de Polítiques de Dones del Consell Comarcal del Garraf.