En marxa el protocol de seguretat i atenció a les persones grans i vulnerables davant l'onada de calor

2021 07 22 reforctrucadesonadacalorDavant les altes temperatures i l'onada de calor que afecta aquests dies el territori, l'Ajuntament de Canyelles ha reforçat el protocol de seguretat i d'atenció a les persones grans i vulnerables.

Des de l'àrea de Benesar Social, s'han intensificat les trucades telefòniques de seguiment que es fan habitualment, per comprobar que totes les persones es troben bé i per donar-los consells per fer front a l'onada de calor.

Podeu consultar els consells a continuació:

El Servei Meteorològic de Catalunya informa de l'arribada d'una massa d'aire molt càlid que afecta tot el territori amb temperatures per sobre la mitjana habitual.

Es preveu que les temperatures puguin arribar a valors de fins a 40 ºC. En aquest sentit, el Servei Meteorològic ha emès un avís per calor.

onada calor consells

2021 07 22 onadacalorconsells12021 07 22 onadadecalorconsells2

 

Recordar-vos que des del març, queda prohibit taxativament d'encendre foc, sigui pel motiu que sigui, ni en terreny forestal, estigui ple o no d'arbrat, ni en un radi de 500 m a la rodona.

També recordar-vos que podeu trucar al telèfon d'informació de la Generalitat de Catalunya 012, al d'emergències 112, i, a nivell local, al dels Guàrdies Municipals de Canyelles 686473010 i a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà 938973011.

Per a més informació sobre els consells feu clic en aquest enllaç.