23 autors opten al II Festival Literari Castell de Canyelles

2021 10 22 juratpremiliterarisegonaedicioUn total de 23 autors opten al II Festival Literari Castell de Canyelles.

El jurat del certamen literari s'ha reunit aquest divendres passat per valorar les obres presentades i emetre el veredicte que es fa públic aquest dissabte 30 d'octubre.

 

En un acte que se celebrarà al Saló de Plens de l'Ajuntament de Canyelles es desvetllaran els noms dels guanyadors d'aquesta segona edició del del concurs literari de gènere històric i criminal, creat per l’Ajuntament i el Grup de Patrimoni i Cultura de Canyelles. S'hi han presentat 23 obres, de les quals 10 opten al guardó en la categoria castellà i 13 en la categoria català.

S’ha establert un premi de 1.000 euros per al guanyador de cada categoria (català i castellà)

El certamen literari  té com a objectiu promoure la creació literària amb referències històriques i locals.

La segona edició del Festival Literari arriba després de l’èxit del primer certamen en què es van presentar un total de 31 obres (16 en català i 15 en castellà). El veredicte del concurs es va fer públic el mes d’octubre passat en una gala en format telemàtic. 

Les vuit obres finalistes s'han recollit en un llibre que es va presentar el Sant Jordi passat.

En aquesta segona edició, s’ha mantingut un premi de 1.000 euros per al guanyador de cada categoria (català i castellà) i una escultura feta especialment per a l’ocasió per l’artista Francesc Barceló. També s’ha establert un accèssit dotat amb 700 euros.

2021 concursliterari cartell copia