El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Please enable the javascript to submit this form

El veredicte del jurat del Festival Literari Castell de Canyelles, aquest diumenge en un programa especial a Canal Blau

2020 04 festivalliterari castell 3 03 webEl veredicte del jurat del primer concurs de relats del Festival Literari Castell de Canyelles es desvetlla aquest diumenge en un programa especial emès per Canal Blau Televisió

Es fa en format telemàtic i es donen a conèixer les obres guanyadores.

S'emet diumenge 1 de novembre, a les 14:30 hores i a les 21:00 hores

El lliurament de guardons als autors premiats es farà més endavant 

El misteri sobre les obres guanyadores del primer concurs literari de gènere històric i criminal es desvetlla aquest diumenge 1 de novembre, en un programa especial que emet Canal Blau Televisió. El jurat del concurs i l'alcaldessa de Canyelles, Rosa Huguet, compareixen telemàticament per fer públic el veredicte de les obres guanyadores.

El concurs, que s'emmarca en el 1r Festival Literari Castell de Canyelles, l'ha organitzat l'Ajuntament de Canyelles de la mà del Grup de Patrimoni i Cultura del municipi, amb l'objectiu de promoure  la creació literària amb referències històriques i locals. 

Un total de 31 autors opten al premi del concurs de relats, 16 en la categoria de català i 15 en la de castellà.

S'han establert dos premis de 1.000 euros cadascun, un per a la millor obra escrita en català i un altre per a la millor escrita en castellà. I també un accèssit de 700 euros. Ells guanyadors, a més, també reben una escultura feta especialment per l'artista Francesc Barceló.

El lliurament dels premis estava previst en una jornada literària que s'havia de celebrar aquest mes de novembre. Les restriccions per la situació sanitària actual no ho fan possible. És per aquest motiu, que s'ha optat per fer aquest espai telemàtic, en què el jurat dona a conèixer el veredicte i les obres guanyadores. El lliurament del premi als guanyadors es farà més endavant.