fbpx

Festa de Fi de Curs a la Llar d'Infants Municipal Els Patufets

2021 07 30 llarinfantsLa llar d'infants municipal Els Patufets tanca el curs aquest divendres amb una gran Festa dels Colors.

Un curs en què s'han introduït importants novetats, com nous elements de joc, elements de preservació de l'espai de nadons o la introducció d'idiomes en el projecte educatiu.

A més aquest any el curs s'ha donat servei durant tot el mes de juliol en horari intensiu, una altra de les novetats importants d'enguany atenent les necessitats de les famílies.

Ara toca preparar el nou curs escolar 2021-2022 i la matrícula es manté oberta.

Podeu informar-vos a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

I també a través de la pàgina web de la llar d'infants municipal Els Patufets, clicant aquí

UNA ESCOLA ACTIVA

La Llar d'infants Els Patufets ofereix una escola especialment pensada per als nens i nenes d'entre 0 i 3 anys.

Una escola activa, on el joc és el principal mitjà d'estimulació per aprendre, gaudir i comunicar-se, amb activitats de descoberta, d'experimentació, de manipulació, de moviment, de comunicació a través del llenguatge plàstic, musical i corporal.

Una escola amb espais adaptats a les seves necessitats: terres càlids, colors naturals, aules ben ventilades, amb molt de sol i claror.

Una atmosfera càlida i alegre on els nens i nenes se senten segurs.

Poden gaudir d'un jardí amb diferents racons de joc: sorral, tobogans, rodes... per poder desenvolupar els seus jocs motors, tan importants en aquestes edats.