fbpx

Reunió de seguiment i coordinació de la FP amb el Departament d'Ensenyament

2021 05 26 visitadeptensenyamentfpReunió de treball sobre els estudis de FP aquest dimecres al matí amb responsables del Departament d'Educació de la Generalitat.

L'alcaldessa de Canyelles, Rosa Huguet, s'ha reunit amb l'adjunta a la Direcció dels Serveis Territorials d'Ensenyament, Judith Barbacil, i amb la coordinadora de la Formació Professional, Iolanda Parejo, per fer un seguiment dels estudis de Formació Professional, cicles formatius i PFI i IFE que s'oferten a l'Institut Pla del Bosc. A la reunió també ha assistit la regidora delegada d'Ensenyament, Marta Romero.

El pròxim curs, Canyelles acollirà el CFGM d'Aprofitament i Conservació del Medi Natural. Uns estudis que se sumen als que ja s'estan oferint aquest curs: Auxiliar Activitats Forestals (PFI) i Auxiliar en Cura d'Animals i Espais Verds (IFE).  

Canyelles ha fet una gran aposta per ampliar els estudis de secundària a Canyelles i fent possible que s'hi imparteixin cicles de formació professional i altres estudis postobligatòries, tots vinculats al medi ambient i la família agrària.

Tots aquests estudis tindran cabuda en el nou Canyelles Espai Natura, amb seu a Can Ferrer de Llacunalba.