Xerrada: Adolescents, movem fitxa!, dimecres 20 a l'Institut Pla del Bosc

2019 11 20 XerradaEduquemenFamiliaEn el marc del projecte Eduquem en Família, l'Institut Pla del Bosc ofereix el pròxim dimecres 20 de novembre una xerrada informativa per a les famílies. Sota el títol Adolescents, movem fitxa! , es treballaan eienes per entendre millor els adolescents i millorar la relació de les famílies amb ells.

La xerrada és a les 17:00 hores del dimecres 20 de novembre a l'Institut Pla del Bosc.

Cal fer inscripció prèvia enviant un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

La xerrada l'organitza l'Ajuntament de Canyelles, amb l'Institut Pla del Bosc i la Diputació de Barcelona

El projecte Eduquem en Família és una eina que la Diputació de Barcelona posa a l'abast dels ajuntaments per suport a la funció educativa de les famílies. Ofereix recursos per fomentar la participació i l'acompanyament de les famílies en el procés educatiu d'infants i joves.
A partir del treball conjunt dels ajuntaments amb les AMPA i els centres educatius, s'aposta per estimular la participació reflexiva, el debat i l'intercanvi d'experiències dels pares i mares, amb propostes informatives, formatives i d'orientació-acompanyament, que complementin el treball municipal de suport a la funció educativa de les famílies.