El gimnàs municipal reobre el 14 de setembre

2020 09 07 gimnasmunicipal copiaEl gimnàs municipal té previst reobrir el 14 de setembre

Reprèn l'activitat amb totes les mesures de seguretat, després de 6 mesos d'aturada per la pandèmia

 

 

 

 

 

Com a conseqüència de la crisi sanitària generada per la Covid-19, les instal·lacions públiques, incloses les esportives, es van haver de tancar per indicacions de les autoritats sanitàries. Després de passar per les diferents fases de represa a la “nova normalitat”,  durant l’estiu s’han fet els diferents casals i campus esportius per als infants i adolescents del municipi. I des del dilluns 31 d'agost s'han reactivat moltes de les activitats esportives dels diferents clubs esportius locals, amb el compliment de les mesures estrictes per prevenir la propagació del virus.

Així, la Unió Esportiva Canyelles (futbol base), l’Associació Esportiva Sant Nicolau (patinatge artístic) i la Secció Esportiva Esportxtothom (Voleibol i Bàsquet) han reiniciat la seva activitat a les instal·lacions esportives municipals de camp de futbol i pavelló.

De moment, es fan exclusivament entrenaments, amb grups estables, controlats i sota les mesures estrictes que les autoritats competents i sanitàries exigeixen per  aturar l’augment de contagis de la Covid-19.

La Zona Esportiva, després de la rehabilitació general realitzada per l’actual equip de govern i amb el suport de la Diputació de Barcelona, amb la construcció de 3 pistes de pàdel, construcció del nou Gimnàs Municipal amb 3 sales i vestuaris i dutxes, d’instal·lació de gespa artificial al camp de futbol i la construcció del nou flamant pavelló, és un dels actius del municipi on passaven centenars d’infants, joves, adolescents, adults i gent gran diàriament i que s’ha vist plenament afectada per la situació actual.

 

PROTOCOL DE SEGURETAT

El gimnàs Municipal reprendrà la seva activitat després de gairebé 6 mesos aturada degut a la situació de pandèmia i ho farà amb totes les mesures de seguretat estrictes:

  • Els usuaris/es hauran de signar un document d’autoresponsabilitat per poder accedir a la instal·lació, es prendrà la temperatura a tots els usuaris/es i no podrà accedir aquell que superi els 37,4º.
  • L’aforament  de les diferents sales estarà limitat al 50% i distància d’15m per cada usuari/a i per això caldrà fer reserva prèvia mitjançant el telèfon 938973515 o bé a la direcció de correu electrònic  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..
  • Per complir amb la normativa s’han reduït les classes dirigides i l'horari es  farà públic.
  • Altres mesures preventives que es prendran serà la de la desinfecció de mans, obligatorietat de dur la mascareta en tota la instal·lació fins a l’inici de la classe dirigida, desinfecció del material després de cada ús, ventilació constant de les sales, serveis de guixetes, empremta digital i sauna queden anul·lats, etc...
  • Es recomana venir canviat de casa per intentar fer ús dels vestuaris i dutxes el menys possible.
  • Tot i així, aquests es podran fer servir en cas de necessitat amb el 50% de l’aforament i la distància de seguretat d’1’5m.
  • L’Ajuntament de Canyelles augmentarà la neteja i desinfecció dels espais comuns de 2 a 3 cops al dia.

COMUNICAT REOBERTURA GIMNÀS MUNICIPAL