fbpx

Excepcionals resultats del Club Atletisme Canyelles en 60 metres llisos i salt de perxa

2021 03 03 clubatletismecanyellesgranollersEl Club Atletisme Canyelles ha fet un excel·lent paper en les dues competicions en què ha pres part aquest cap de setmana, a Granollers i al Palau Sant Jordi.

El saltador de perxa Miguel Ángel Ruiz, aconsegueix nou rècord de Catalunya en categoria M45

En el primer dels casos, a Granollers i a l'aire lliure, es va competir en 60 metres llisos fent una excel·lent cursa de les participants. L'Ariadna Alcázar va guanyar la seva sèrie fent un temps de 8"54. I la Paula Cerceda, per la seva banda, tot i córrer amb una petita lesió va fer un temps de 8"82.

I al Palau Sant Jordi, també en la prova de 60 mestres llisos i de salt de perxa, els canyellencs van fer un paper excepcional.
L'Aitor Galiano, en 60 mestres llisos, s'estrenava aquesta temporada després de sortir d'una lesió. Va aconseguir al segona posició de la seva sèrie amb un temps de 7''76

I en salt de perxa, Miguel Ángel Ruiz, va aconseguir un nou rècord de Catalunya en categoria M45, amb un salt de 4,31.

El Club encara així un final de temporada que estarà marcat pels Campionats de Catalunya