fbpx

Foto oficial del Club Atletisme Canyelles

Club Atletisme 01El passat dissabte 27 de Setembre al matí va tenir lloc a les pistes d’atletisme de Vilanova la foto oficial de grup del C.A. Canyelles amb unes 70 persones, tot i que van faltar alguns corredors.
En finalitzar les fotos es van realitzar uns tests de diferents proves atlètiques amb tots els més menuts del Club.

I l'endemà, diumenge, els diferents atletes del Club ja van començar a donar guerra en les diferents proves atlètiques que es donaven lloc a diferents poblacions de Catalunya.

Al triatló de Gavà, el Sergi Rios, va lluitar de valent, per aconseguir baixar d'1:20, concretament 1:19:54, tot i la pluja i la mala mar i arrossegar molèsties als bessons.

També gran participació del Club a la multitudinària cursa de la Mercè, que aquest any tancava inscripcions amb 18.000 participants, i amb un altíssim nivell. En Juanma Garcia va aconseguir arribar amb un gran crono de 33:58 en la 24a posició, en Víctor Peña el va seguir de ben a prop parant el crono en uns prometedors 34:29 i entrant en 40a posició, que auguren una bona temporada, en Marco Antonio Segura, tot i sortir d'una lesió va poder fer 35:58, i l'últim fitxatge del club en Fran Romero, va arribar en 36:52 entrant en la 114a posició.

Per últim a la trail senders de les Cabanyes, en Dani Serra no només guanyava en un ajustat esprint, sinó que a més batia el record de la prova. En Pablo Romero també va destacar entrant en 19a posició, i a falta de publicar les classificacions oficials, podem dir que també han deixat el pavelló ben alt en Pedro Aranda, la Pilar Cabezas, la Maria Andreu, en Francesc Alvarez i la Margarita Alcazar.

Sense dubte ha estat un cap de setmana brillant.

Club Atletisme 02Club Atletisme 03Club Atletisme 04Club Atletisme 05Club Atletisme 06