L'Esport reprèn l'activitat a Canyelles

2020 11 26 gimnasDesprés de 21 dies de tancament i restriccions per part del Govern de la Generalitat per frenar l'augment de contagis de la Covid-19, aquest dilluns 23 de novembre, el sector esportiu de Canyelles ha tornat a l'activitat, amb algunes restriccions.

Futbol, Bàsquet, Voleibol, ,Hip Hop, Taekwondo, Atletisme, Ciclisme, Pàdel i les instal·lacions esportives municipals han pogut retornar a la seva activitat amb algunes restriccions.

Les que es desenvolupen en espais interiors (Gimnàs i Pavelló) amb un 30% de l’aforament màxim, amb cita prèvia i sense ús dels vestidors.

Les que es desenvolupen en espais a l’aire lliure (Camp de futbol i pistes de pàdel), amb un 50% de l’aforament màxim i amb control d’accés.

La regidoria d’Esports i les entitats esportives estan realitzant una gran tasca per complir amb els protocols de prevenció i seguretat amb tots els usuaris/es de les instal·lacions esportives municipals i fins a dia d’avui no s’ha donat cap cas de contagi. 

També ha pogut reprendre l’activitat al Gimnàs Municipal, amb classes d’activitats dirigides i sala de fitness, amb cita prèvia, amb el 30% de l’aforament màxim i sense ús dels vestidors ni dutxes i seguint amb els protocols de prevenció i seguretat.

Fins a l'1 de desembre el Gimnàs serà gratuït per a tots els usuaris.

Cliqueu a continuació per veure l'Horari del Gimnàs Municipal

HORARI GIMNÀS MUNICIPAL

És important dir que actualment la Zona Esportiva Municipal dona servei a unes 100/150 persones diàriament, el que significa que existeix un nivell elevat d’ús d’aquestes i que molts ciutadans/es s’en beneficien i duen una vida activa i saludable.

També la Zona Esportiva Municipal dona servei a l’activitat curricular d’educació física tant de l’escola Sant Nicolau com del Institut Pla del Bosc.