fbpx

Participació d'un grup d'usuàries del gimnàs municipal a les 4 milles femenines X-Terra de Vilanova

Aquest cap de setmana, el dissabte 22 de Setembre, ha tingut lloc a Vilanova i la Geltrú la primera edició de les “ 4 milles femenines X-terra “ de sis quilòmetres i vuitanta set metres en un recorregut urbà per el centre de la vila, la platja i la rambla principal, amb sortida i arribada a la plaça de les Casernes.

Sota un objectiu solidari on el 100% dels beneficis es van destinar al projecte educatiu “Viu la teva ciutat” relacionat amb les dones amb problemes de l’entitat de dones “La Frontissa”.

Una cursa amb esperit i sentiment femení, feta per dones, solidaria a favor de les dones, una festa del running abans, durant i després de la cursa on arribar a la meta és un premi, des de la primera corredora fins l'última!

Un grup d’usuàries del Gimnàs Municipal de Canyelles hi va participar tot gaudint d’aquesta festa: la primera edició de les quatre milles femenines X-Terra de Vilanova i la Geltrú.

El regidor d’esports Francisco Ruiz Gracia va estar acompanyant-les i donant-los suport en la seva arribada a meta.