Canyelles Brot Festival, el 6 i 7 d'abril

2019 04 6 brotfestivalEl Festival d’Artistes Emergents concentra art, música i teatre i vol ser una plataforma per donar a conèixer els joves artistes

Canyelles organitza el primer Festival d’Artistes Emergents, el Canyelles Brot Festival, que tindrà lloc el cap de setmana del 6 i el 7 d’abril. El certamen s’emmarca en la tradicional programació de l’Abril Cultural i és una aposta més per promoure els artistes novells, seguint la línia de l’Art Canyelles-Premi-Canyelles de Pintura, centrat en les arts plàstiques.

En aquest cas, es tracta d’un festival  multidisciplinari en què tenen cabuda la música, el teatre, la fotografia i les arts plàstiques, i que vol ser una plataforma per a donar a conèixer els joves artistes. És un certamen adreçat a tots els públics, que vol aproximar a altres generacions la cultura i l’art desenvolupat pels joves.

La proposta tindrà lloc a la Sala Multicultural durant els dos dies. El programa inclou una exposició artística, Expo Arts, amb presència d’Artífex i d’artistes de diferents disciplines (ceràmica, pintura, vidre, escultura...), que es podrà veure durant tot el cap de setmana al vestíbul de la Sala Multicultural. També s’oferirà una taula rodona sota el títol Família, vull ser artista, el dissabte al matí. A la tarda del mateix dissabte, la proposta se centra en les arts escèniques amb la representació teatral, Rachie III,  de la mà dels alumnes de tercer curs del Col•legi del Teatre de Barcelona, i que és una adaptació actualitzada de l’obra Ricard III.

Pel que fa a la música també tindrà el seu protagonisme. S’han previst dues sessions de l’Espai Música. En els dos casos amb DJ’s. La sessió de diumenge, a més, estarà protagonitzada per Blade i Rage, els guanyadors de les dues darreres edicions de la Full Cny’s Rap, celebrades durant el 2018 a Canyelles i organitzades per l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Canyelles i el Moviment Jove de Canyelles. Els dos joves, a més, han pogut enregistrar les seves primeres maquetes professionals com a premi per haver guanyat aquest certamen.

El Brot Festival és obert a tots els públics i té l’objectiu de ser una plataforma on tothom que tingui inquietuds artístiques hi pugui participar. L’entrada és gratuïta. És un festival fet per joves per a tots els públics. I les inscripcions per poder participar encara són obertes. Les persones interessades poden enviar les seves propostes al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..